Adaptacije1Adaptacije, zaključna dela v gradbeništvu

Bi radi babičino stanovanje radi preuredili v bolj moderno bivalno okolje? Potrebujete nekoga, ki bo poskrbel za finese v novozgrajeni hiši? V podjetju Am-tel, d. o. o., nudimo zaključna gradbena, adaptacijska dela in dela za zunanjo ureditev objektov. Smo zanesljiv izvajalec tovrstnih storitev in po potrebi vaš osebni svetovalec pri načrtovanju in izvedbi del.

Adaptacija obstoječih objektov

Vsak objekt ali prostor po določenem času potrebuje strokovno adaptacijo, preureditev ali prilagoditev novim potrebam bivanja. Z njo lahko dosežemo večjo kakovost bivanja in energetsko varčnost, ali pa z njo objekt ali prostore v njem priredimo novim življenjskim ali delovnim potrebam.

V podjetju AM-TEL, d. o. o., nudimo hitro in kakovostno adaptacijo hiše ali stanovanja, prenovo kopalnice, ureditev mansarde, balkona, tudi adaptacije poslovnih prostorov. Poskrbimo za celostno prenovo, to pomeni za načrtovanje in polaganje cevovodov, polaganje cevi za meteorne vode in za odpadne vode. Sami izvedemo načrt in realizacijo elektroinštalacij, inštalacije računalniškega omrežja in drugih detajlov. Po potrebi porušimo katero od sten ali uredimo nove pregradne stene.

Adaptacije2Zaključna dela v gradbeništvu

Na voljo smo vsem, ki prenavljate, popravljate ali na novo urejate stanovanje. Štejemo se med najboljše ponudnike zaključnih del v gradbeništvu, saj nudimo hitra in kakovostna zidarska in druga zaključna dela.

  • Zagotavljamo vse bolj popularna suhomontažna dela, na primer izdelavo spuščenega stropa ali predelne stene. Vanjo lahko vgradimo vrata ali okna, ali pod njo skrijemo elektro- ali vodovodne inštalacije, tudi klimatske in prezračevalne naprave.
  • Ukvarjamo se s toplotno izolacijo fasade in strehe, s katero lahko bistveno zmanjšamo toplotne izgube tako ogrevanja pozimi kot tudi hlajenja poleti. Rezultat se bo pozitivno poznal tudi v vaši denarnici.
  • Polagamo kakovostne estrihe, pri čemer pazimo na izbor materialov, izdelavo mešanice, vlažnost in temperaturo podlage ter sam nanos materiala. Nudimo tudi slikopleskarska dela in izvedbo štukatur.
  • Nudimo tudi strokovno vzidavo oken in vzidavo vrat. Natančnost je res ključnega pomena, saj brez te ne moremo zagotoviti ustrezne in želene toplotne in zvočne izolativnosti. Poleg tega se ukvarjamo še z izdelavo škarp in stopni.