Elektroinštalacije, računalniška omrežja

Elektroinštalacije v osnovi delimo na nizkonapetostne, informacijske in elektroenergetske inštalacije. V podjetju Am-tel, d. o. o., nudimo vse to, torej premišljeno, načrtovano in kakovostno izvedbo vseh vrst elektroinštalacij in inštalacij računalniškega omrežja ter tudi njihovo vzdrževanje in popravila. To je skoraj tako pomembno kot postavite vrat, oken, sten in drugih elementov v novogradnji. Če brcnemo v temo, imamo lahko kasneje težave pri koriščenju le-te in že pri namestitvi notranje opreme.

Izvedba vseh vrst elektroinštalacij:

Vključuje načrtovanje potrebnih poti za cevi v objektu, po katerih bodo tekli kabli, priprava vezja in spojev, izvedba meritev ter na koncu montaža in priključitev strojne opreme in aparatov. Gre za celostno izvedbo projekta ter kasnejše vzdrževanje in servisiranje.

Montaža alarmnih in nadzornih sistemov:

Vključuje montažo naprav za video nadzor, tudi naprav, kot so alarmni sistemi AS-i, domofoni, videofoni, pa tudi izvedbo pametnih inštalacij. Slednje lahko na primer skrbijo za spuščanje senčil na oknih, zalivanje vrta, zaznajo požar ali uhajanje plina ter skrbijo za vklop ali izklop različnih aparatov.

Inštalacija računalniških sistemov:

Pomagamo vam pri načrtovanju vaše lokalne računalniške mreže, kar pomeni izbiro lokacije računalnikov, povezovanje med njimi in strežnikom ter vzpostavitev varne brezžične mreže. Nudimo tudi preprosto inštalacijo kablov in naprav za digitalno telefonijo, internet, televizijo.

Elektroinstalacije4Elektroinstalacije3Elektroinstalacije2 Elektroinstalacije1