Dizajn

Poleg standardnih panelov z Alu okvirjem in notranjim strukturiranim steklom so lahko Sunnyheat IR grelni paneli z ogledalom, v različnih barvah po RAL lestvici ter z izbranimi slikami iz naše zbirke ali pa jih krasi poljubna slika iz vašega arhiva po lastni izbiri.

Design1Design2

 


Standardno steklo


Standardni IR grelni paneli so opremljeni z strukturiranim kaljenim steklom in aluminij okvirji.

 

Premium stekloTeksturiran ali "diamant" steklo v črni, beli ali rjavi barvi za gretje in hkrati polepšanje vašega doma.

 

Ogledalo
 

IR ogrevalni panel ni na voljo samo za ogrevanje, ampak lahko služi tudi kot ogledalo ali kot modni dodatek za vaše stanovanje.

 

RAL barve za steklo 

Izberite svojo najljubšo barvo in naj vas greje celo zimo. Obširna RAL lestvica barv, katere lahko zberete za obarvanje stekla IR panela.

 

AL barve za okvirjePoleg RAL lestvice barv za steklo IR panela, imamo na voljo tudi RAL lestvico barv za okvir. 

 

Standardne slikePopestrite vaše stanovanje z našim izborom standardnh slik in ga hkrati ogrejte. Izberite sliko za vaš IR panel.

 

Lastne slikeNe samo, da vas bo grel IR panel, greli vas bodo tudi čudoviti spomini. Izberite svoje najljubše fotografije ali slike in jih uporabite za gretje vašega stanovanja. 

 

LED svetila

Naredite si romantične tople večere z IR panelom z LED svetili. LED enote lahko določite po dolžini, globini ali po straneh za ohišjem panela, da zagotavlja mehko, razpoložensko svetlobo za vsak prostor.