SUNNYHEAT IR paneli - toplina sončnih žarkov v vašem domu, na delovnem mestu

SUNNYHEAT IR paneli - toplina sončnih žarkov v vašem domu, na delovnem mestu… Moč narave oziroma sončnih žarkov v povezavi s High Tech krmiljenjem je preko SUNNYHEAT panelov v naše domove prineslo udobno, ekološko in poceni ogrevanje. Popoln nadzor nad ogrevanjem vsakega koščka bivalne ali delovne površine, prinaša močno zmanjšanje stroškov ogrevanja.

Ogrevanje brez izpustov CO2 v ozračje, ogrevanje brez prahu in nepotrebnih izgub energije. Brezžična kontrola vsakega posameznega panela in s tem nadzor in določanje temperature v vsakem prostoru, posameznega delovnega mesta.

Privoščite sebi, svojim zaposlenim in svojim strankam dotik sončnih žarkov, privoščite si zdrave IR žarke, obenem pa varčujte z energijo in zmanjšajte svoje račune za ogrevanje.

 

Sunnyheat paneli so namenjeni dogrevanju novih in starih objektov, saj ni potrebna nobena posebna napeljava cevi za vodo, nič dimnikov, potreben je zgolj električni priključek. IR žarki ogrevajo predmete in telesa, tako, da iz vaših prostorov izgineta tako vlaga, kot prah.

Idealno za dogrevanje občasno naseljenih objektov (vikend hiše), saj vam vzdržuje minimalno temperaturo prostora, ob prihodu pa vam prostor ogreje v nekaj minutah.


 

Prvi brezžično kontroliran, okolju prijazen, dolgovalovni IR sistem. SUNNYHEAT IR paneli proizvajajo biokinetične, nevidne IR valove, ravno tako, kakor počne to sonce, že milijone let. SUNNYHEAT povezuje moč sonca, s HIGH TECH razvojem, v energijsko varčen sistem, ki proizvaja udobno toploto za bivalne in delovne prostore. Temperaturo nadzira ISTC (inteligentni varčni kontrolor temperature), ki poseben, brezžični, radijsko vodeni termostat.

pic3.jpg

SUNNYHEAT nudi prilagodljive - po moči in designu – panele, pač glede na potrebe uporabnika. Uvaja zdrav sistem ogrevanja in zmanjšuje emisije CO2. SUNNYHEAT IR ogrevalna tehnologija je popolno nadomestilo za vaš star ogrevalni sistem. Ne obstaja nobena potreba po uporabi okolju neprijaznih energentov kot so kurilno olje, plin ali les. S SUNNYHEAT-om se odločate za okolju prijaznejše in poceni ogrevanje.

SUNNYHEAT IR sistem je narejen v Nemčiji, proizvajalec pa nudi na panele 10-letno garancijo. SUNNYHEAT je registrirana blagovna znamka – ime in logo sta zaščitena.

 Panel 120x60.JPG